Olympisch Dagboek

Nu de Olympische Spelen weer in volle gang zijn, beginnen bij mij de herinneringen terug te komen van Sydney 2000. Daar werkte ik als vrijwilliger, zoals velen wel zullen weten, zoals ook te lezen was op deze site. De verhalen van het Olympisch dagboek vormden de basis voor een boek dat ik nu in eigen beheer heb uitgegeven. Het is simpel te bestellen via internet. Tijdelijk (?) niet meer verkrijgbaar

Een verhaal van een insider over het grootste sportspektakel op aarde, die toch weer als buitenstaander keek naar wat er allemaal om hem heen gebeurde. Een verhaal over prachtige sportwedstrijden, over Nederlandse fans en het Holland Heineken House, over gesprekken met sporters, over de organisatie van de tienduizenden vrijwilligers, over een prachtige stad, met geweldige inwoners.

Photobucket

De site waar het boek opstaat vind je hier. Een leuke site waar boeken kunnen worden uitgegeven, waar boeken pas worden gedrukt als ze besteld worden. Via die link kun je dus meer te weten komen over het boek, een paar bladzijden lezen en het natuurlijk ook bestellen. Zegt het voort, zegt het voort!

1 gedachte over “Olympisch Dagboek”

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.