Tags

, , , , ,

Eens in de zoveel tijd is er een uitgave van Hard Gras waar ik na lezing moet concluderen dat de wereld niets had gemist als die niet was uitgekomen. Wil niet zeggen dat er slechte verhalen instaan, maar ook niet het tegenovergestelde, dat ene verhaal dat je een ander meteen aanraadt, dat je een jaar later weer wil lezen, dat je doet zoeken naar boeken van bewuste schrijver.

Het kan niet altijd raak zijn, ook een stapeltje redelijke verhalen is de moeite waard om te lezen. Maar memorabel, nee, deze keer helaas niet.

Citaat: “Later zei Parreira dat hij een grote fout had gemaakt door Weggis niet kort voor het bezoek te inspecteren. ‘Ik wist niet dat er overal tribunes zouden zijn en dat er tickets verkocht zouden worden voor de trainingen’, bekende hij. Waar hij had gehoopt op een rustig en vredig trainingskamp, belandde hij in een circus.” (p.93)

Nummer:            22-026

Titel:                   Hard Gras 143

Ondertitel:          De Klassieker

Auteur:               Diversen (Tan Tunali, Kliwon & Dekkers, Zeger van Heerwaarden, Ilse Warringa, Peter Speetjens, Thomas Hogeling, Daan & Mikko, Rory de Groot, Michel Doodeman, Nico Kroese, Theun de Winter, Gerrit Jan van Heemst)

Taal:                   Nederlands

Jaar:                   2022

# Pagina’s:          111 (6341)

Categorie:           Voetbal

ISBN:                 978-90-263-595-14

Meer Hard Gras:

Zie

Themaweek 137: Sportseries

Advertentie