Tags

, , , , ,

Bij het abonnement op Santos hoort een verrassingselement. Waar komen ze nu weer mee? Een dik fotoboek in plaats van twee reguliere uitgaven. Een boek van Mossou. Een thematisch nummer. Je weet vaak vooraf niet wat er gaat komen. Wel dat je, ongeacht waar de redactie voor kiest, het graag wil hebben, dat je collectie compleet moet zijn.

De 21e uitgave heeft als ondertitel voetbalreisgids Nederland. Provincie na provincie komen alle betaald voetbalorganisaties (inclusief voormalige) voorbij, maar ook bijbehorende cafés, monumenten en andere gedenkwaardige plekken voor de voetballiefhebber die nog niet overal is geweest.

Prima editie, moet in je kast staan. Leuk voor kwisvragen, onverwachte bezoeken en als naslagwerk.

Citaat: “Het gebied ten zuiden van de Beatrixstraat, waar vroeger het stadion lag, is wel onherkenbaar veranderd. Er ligt nu een woonwijk. Het stratenplan is flink verschoven, waardoor het lastig is om je voor te stellen hoe het stadion precies gelegen was.” (p.140)

Nummer:            22-010

Titel:                   Santos #21

Ondertitel:          Voetbalreisgids Nederland

Auteur:               Diversen (Nik Kok, Jean-Paul Rison, Menno Pot, Arno Kantelberg, Dennis van Bergen, Yoeri van den Busken, Dennis Jansen, Fardau Wagenaar, Friso Schotanus, Marco Magielse, Sjoerd Mossou en Bart Vlietstra)

Taal:                   Nederlands

Jaar:                   2021

# Pagina’s:          226 (2246)

Categorie:           Voetbal

ISBN:                 71-0206-25057-5

Meer:

Santos De 25 schoonheden van het amateurvoetbal (Santos 13)
Santos Eredivisie Shirtbijbel (Santos 25)
Santos Voetbalstijlgids (Santos 12)

Themaweek 137: Sportseries

Advertentie