Tags

, , , , , ,

Langs de kustweg zag ik dit veld. Het dichtstbijzijnde dorpje heet Solenzara. De weg langs de oostkust van Corsica is prachtig. Soms is de reis net zo mooi als de bestemming. Vandaag wint de weg het van Porto Vecchio, wat ons een beetje tegenviel.

Het beeld van dit veld was prachtig. Stoppen lastig, gelukkig rij ik niet. Ik spring snel uit de auto en klim op een omgevallen boom om een beter beeld te krijgen. Het grootste deel van het veld was onzichtbaar vanaf de provinciale weg. Struiken blokkeerden het zicht. Gelukkig had ik vanochtend opgelet en kon dus vanmiddag, op de weg terug naar de camping, op tijd waarschuwen dat ik even ging proberen een foto te maken.

Drie dug-outs vind ik altijd bijzonder. Wie zit er in de derde? Vele kleine en grote doeltjes extra op het veld, doet me vermoeden dat de laatste activiteit een training was. Gezien de staat van het gras – of wat daarvoor door moest gaan – was dat al een tijdje geleden. Zouden ze het komend seizoen hier weer spelen?

Van der Meest, ode aan fotograaf Hans van der Meer. Foto’s van voetbal (-velden) over de hele wereld. Omdat de sport overal ter wereld wordt gespeeld en overal velen plezier bezorgd.

Advertentie