Tags

Eind themaweken. Niet omdat ik geen inspiratie heb (zat). Niet omdat er geen boeken klaar liggen om te bespreken (meer dan zat).

Maar de tijd om vooruit te programmeren ontbreekt me. Steeds dichterbij kwam het moment dat er niets meer klaar stond. Steeds dichterbij het moment dat ik moest kijken hoe ik verder wil. Ik heb overwogen weer een reces in te lassen. Maandje, misschien twee. Geeft rust. Levert tijd op. Mijn boek moet af, moet geredigeerd worden. Moet beter worden. Het volgende boek ben ik al mee begonnen, lekker schrijven. Maar waar haal ik de tijd vandaan? Ik wil niet stoppen met voetballen, bij een vereniging horen betekent ook dat je meer doet dan 90 minuten in de wei lopen. Ik wil Suus zien hockeyen, zo vaak mogelijk. Ik ben politiek actief, kost ook steeds meer tijd.

Dus plan ik voorlopig even helemaal niets. Ook geen reces. Want soms wil ik wel snel een stukje tikken en op mijn site gooien. Misschien de laatste 10 platen in mijn top 212 eindelijk publiceren. Kan begin 2022 af zijn. Maar dan? Af is ook zo definitief.

Kortom, u ziet mij de komende tijd wel eens langskomen. Of niet.