Tags

, , ,

Nu dit blog met zomerreces is, zijn er natuurlijk leuke alternatieven. Duik het blogarchief in, meer dan 4000 blogjes ondertussen, netjes per categorie ingedeeld in de rechterkolom. Zoek je een boek, dan kijk je bovenin in het boekblogjesarchief, anderhalf duizend boeken ondertussen besproken door ondergetekende. Zit vast een goede leestip in.

Via Twitter, Instagram of andere social media zal u vast nog wel het een en ander tegenkomen de komende tijd.

Maar denk ook eens aan een boek. Mijn Olympisch Dagboek bijvoorbeeld, goede context voor de trieste Spelen van Tokyo nu, over de Spelen van Sydney, waar ik destijds achter de schermen werkte. Het E-boek is te koop bij Kobo. En ook nog eens in prijs verlaagd. Het was al goedkoop, maar nu gaat er nog eens 40% van af. Je kunt op een terras in Frankrijk een kop koffie bestellen, je kunt voor hetzelfde geld ook zeven uur leesplezier beleven.

VoorkantOf reisverhalen, altijd leuk tijdens de vakantie. De doodgraver van Ciutadella is nog altijd verkrijgbaar. Korte en wat langere verhalen, allemaal op reis gemaakt. Vooral observaties van of gesprekken met medereizigers. Omdat juist de mens het meest interessante wezen is die je op reis tegenkomt. Omdat die Doodgraver zo’n wijs man is, net als dakloze Dennis en die ene analfabeet die zichzelf dom noemde, maar dat zeker niet was. Lees zelf maar… Het boek is te bestellen via Boekscout.

Veel leesplezier!