Tags

, ,

Bron: memeguy.com

We zijn vroeg, klimmen de vele trappen op. Het vak is nog bijna leeg, maar precies op de stoel (nummer 10) waar ik wil gaan zitten zit Messi. Dan maar de stoel naast hem, ik groet hem, hij mompelt iets terug. De eerste spelers komen het veld op voor de warming up, ik denk dat hij vandaag niet meespeelt. Waarom hij dan hier zit, durf ik niet te vragen. Ik vraag iets over de wedstrijd, maar merk dat hij niet op een gesprek zit te wachten. We laten hem dus maar in zijn eigen wereld.

Als het vak voller wordt, merk ik dat mijn buurman onrustig wordt. Hij staat op en loopt de trap af. Zijn trainingsjack en een geel hesje laat hij achter. Ik ben te traag om hem te waarschuwen, maar snel genoeg om ze van zijn stoel te grissen, voordat iemand anders op het idee komt. Zonder twijfel stop ik het hesje in mijn rugzakje, maar bedenk dat ik het trainingsjack af ga geven bij de receptie straks.

Ik word wakker.

Vragen. Met wie was ik daar? Waarom zat Messi op de tribune? Waarom wil ik zijn jack afgeven, hij gaat het niet missen, de club vast ook niet? Waarom denk ik dat een voetbalstadion een receptie heeft? Wat moet ik met het hesje van Messi?

Dromen zijn vreemd.