Tags

, , ,

Hij zal vast niet de langstzittende manager ter wereld zijn, maar in de top het bijna twee decennia vol houden bij een enkele club is op zijn minst een prestatie. Toch lijkt het er op dat de fans klaar zijn met de Franse Arsenal manager.

Maar ze gaan niet alleen de straat op, ze laten zich niet alleen horen tijdens wedstrijden, de hashtag #wengerout gaat de hele wereld over. Je kunt het zo gek niet bedenken, of iemand komt met een spandoek met de bewuste tekst aanzetten.

Bij het cricket in India en Sri Lanka, bij een slecht bezochte voetbalwedstrijd in Nieuw Zeeland, bij de Rugby in Australië, tijdens een Trump protest, zelfs meerdere pas getrouwde stelletjes en bij het worstelen in de WWF. Ook bijzonder was de sighting in de controversiële Pepsireclame: 


 

 

 

 

 

 

Zoek op social media maar op de hashtag en vele nieuwe foto’s zullen opduiken. Dag in, dag uit. En mocht je geen social media volgen, dan huren de Arsenal supporters gewoon een vliegtuigje.

Geld heb ik er nog niet op ingezet, maar iets doet mij vermoeden dat het komende seizoen een andere manager voor de groep staat bij The Gunners.