Tags

, , ,

Sticky-VickyHet was schokkend nieuws voor de toeristen die regelmatig in Benidorm kwamen. Vooral Engelsen dus. Want naast de grijze golf die elk jaar het stadje aan de Costa Blanca overspoeld, zijn het vooral Britten die op bezoek gaan. Zomers met het hele gezin, de rest van het jaar met groepen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest.

Voor velen het hoogtepunt van de avond was het optreden van Sticky Vicky. Weliswaar Spaans van geboorte, maar zo Brits als het maar kan op het podium. Met een beetje fantasie zou je haar goochelaar kunnen noemen. Als je niet oplet, denk je met een ordinaire stripper te maken te hebben. Laten we het er op houden dat ze beide ambachten combineert. En ik ga niet verklappen waar ze haar attributen verstopt. Ik raad u wel aan het filmpje niet op het werk te bekijken. Of met uw kinderen.

Vicky vindt nu dat ze te oud (72, valt best mee toch?) is geworden. Haar dochter neemt de honneurs waar. Mocht u binnenkort in Benidorm zijn en toch een optreden live willen zien.