Tags

, ,

LogoMijn blog is vooral eenrichtingsverkeer. Ik blog, zo nu en dan reageert er iemand. Aan de stats kan ik zien dat er wat vaste bezoekers zijn, google levert nog steeds de bulk. Vooral oude boekverslagen en obscure voetbalvragen leveren nog wat extra bezoekers op. Toch bestaat er ook de mogelijkheid om een blog te volgen, er zit niets voor niets een follow-knop in WordPress. En blij verrast ben ik elke keer dat ik een melding krijg dat iemand mij volgt. Vele van die volgers ken ik niet. Maar ik waardeer jullie zeker wel. Bedankt dat jullie de moeite namen om mij te volgen, geen idee hoe jullie hier terecht zijn gekomen, maar ik ben blij dat het zo is gelopen.

Dus welkom: Annemarie Cunnen, kimunia, xonnebloomjannekeeGreet IlegemsAnne MuisElisa GoudriaanAnne-Mieke VermeulenmieksmutsAstria JohnNiels HagenLindaVincent PessersKees van Gestelm10ewhildo59, Jonas BruyneelSue,  velerleimik mobStephanie RuitenbeekboekshowscheisseDarling DoormatRein Tuininga, Pollock of Light, Shimky, rik1982, Koen SchyvenstippertekstCassandraclubAttheseaRob AlbertsRob van DoeselaarTinkaa en Edwin Winkels.

Volgens mij zijn een aantal van jullie niet meer zo actief in de blogosfeer, maar misschien lees je nog wel. Op mijn nichtje na, ken ik geen van jullie persoonlijk. Een aantal reageert regelmatig. Een aantal van jullie blogs moet ik nog eens rustig bekijken. Daarnaast nog velen die mijn blogjes volgen via Twitter of Facebook. Ik zou er verlegen van worden.

Weet: Ik waardeer jullie ten zeerste!

Advertenties