Tags

, , , ,

Het was niet mijn eerste verzameling verhalen met een kaft er om. Wel de eerste met een ISBN, oftewel een echt boek. Absoluut een hoogtepunt tijdens het afgelopen jaar. En zoals ik zelf boeken lees wanneer het me uitkomt, niet omdat ze toevallig net uitkwamen, hoop ik dat er in 2016 ook nog velen zijn die mijn boek lezen, aanschaffen, cadeau doen of laten signeren.

Het oudste verhaal is bijna twintig jaar oud. De eerste keer dat ik de verhalen bij elkaar in een document propte is meer dan twee jaar geleden. Daarna begon het redigeren. Het herschrijven. De taalfoutencontrole. De proeflezers kwamen er achter aan. De zevende versie werd de definitieve. En die is er nu. Vanaf vandaag is ‘De doodgraver van Ciutadella’ verkrijgbaar (lees een fragment uit het titelverhaal).

9789402219302_cov

Vol trots toon ik de wereld dit boek met 156 bladzijden, liefst 45 korte verhalen en drie eigen foto’s op de cover.

Verkrijgbaar rechtstreeks via Boekscout, ook je boekhandel kan het bestellen. Zelf zal ik komende week ook wel een stapeltje bestellen, gesigneerde boeken zijn dan ook op aanvraag!

Zoals dat tegenwoordig gaat, heeft het natuurlijk ook al zijn eigen Facebookpagina, dan kunnen jullie het allemaal liken en delen…

Themaweek 1. 2015 in 1 week