Tags

, , ,

Rode sokHet hele verhaal zal ik u besparen, maar ik kreeg een paar rode sokken in de post vorige week. Soort van kerstcadeau denk ik.

Aan het prijskaartje te zien de duurste sokken die ik ooit in mijn leven in mijn bezit heb gehad, normaal heb ik toch snel vier, vijf paar voor deze prijs. En rood, ach, wie ziet dat nou. Hoe ging het ook al weer met dat gegeven paard? Volgens een collega die het merk zag, is het een goed merk. Ik geloof haar.

De begeleidende brief zette me echter met twee benen op de grond. Wat heet, in de stront.
44 jaarHet staat er letterlijk: Rond de 44 jaar dreigt terminale serieusheid bij mensen. Ik kende de aandoening niet. Een snelle blik op de kalender leerde mij dat ik nog een dag of zeven had voordat de ziekte zou toeslaan. Vandaag moet het zover zijn. Helaas. Mocht u mij het komende jaar zien en vinden dat er iets veranderd is, dan weet u de oorzaak nu. Het schijnt niet besmettelijk te zijn, al ken ik in mijn directe omgeving velen die al besmet zijn, anderen die in de gevarenzone zitten. Niet al te lang en zij zijn ook zo ver.

Dit blogje is vooruit geprogrammeerd. Ik ben bang dat vanaf vandaag de toon op dit blog ook zal veranderen. Jammer. Desalniettemin hoop ik dat velen zullen blijven komen hier. Ondanks mijn terminale serieusheid.