Tags

, ,

Letters vind ze het leukst als ze staan op de smarties die bij een toetje horen. Chocola aan de binnenkant, aan de buitenkant een letter om mee te puzzelen. De G en de P zijn voor mij, de Y voor mama, pech, daar zijn er niet veel van, maar de W wordt ook als M gezien, dus dat compenseert dan weer. De andere 22 letters zijn voor haarzelf. Al is het leuk om de letters van vriendinnetjes, oma’s en opa’s en andere familieleden te vinden.

De S van Suus is natuurlijk haar favoriet. Vooral in Sinterklaastijd een voordeel. Die S van chocola kom je overal tegen. Suus en Sinterklaas. Zelfde. Ze glundert helemaal als ze de conclusie heeft getrokken.

Nu ze naar school gaat, maakt ze vorderingen. Niet dat ze al leert schrijven op school, dat duurt nog wel even, maar ze is nieuwsgierig en dus pikt ze dingen op. Ze kan haar eigen naam al met het toetsenbord tikken, sinds kort ook schrijven. De S ging eerst vaak in spiegelbeeld, maar ondertussen heeft ze het door. Alleen het streepje aan de U is nog een beetje lastig. Die U ziet er dan ook wel een beetje uit als een Y. Of als getekende tieten. Of als een wijnglas. Maakt niet uit wat je er in ziet.

Suus schrijft haar naam

Papa is erg trots dat ze haar naam al kan schrijven. Dat kunnen de Kimberleys, Roxannes en Devenys van vier vast nog niet. Lekker puh!