Tags

, , , ,

Bron: worldduh.com

Zelfs de reageerders bij de krant van wakker Nederland prikken er meteen doorheen. (Telegraaf). Onze premier kijkt wel heel erg over de oceaan. Verkiezingen? Belasting verlagen!

Het lijkt zo’n simpele reflex, het geeft nog meer aan dat de VVD echt geen idee heeft. Geen visie, geen beleid. De zoektocht naar macht loopt via de portemonnee van de kiezer. Het gaat er niet om of het goed gaat met het land, met de wereld, of er toekomst is, als ik nu maar een paar euro extra beloof, zien we na de verkiezingen wel weer hoe ik het recht moet breien.

Blijkbaar gokt de VVD op de zogenaamde premierbonus. Niet meedoen aan debatten, gewoon afwachten en hopen dat de kiezer automatisch op nummer 1 van lijst 1 stemt, het lijkt zo simpel.

Ieder land krijgt de politici die het verdient. Ik ben blij dat we de categorie Bush, Berlusconi of Le Pen nog niet hebben mogen begroeten in Nederland. Maar ik denk ondertussen dat er vele landen zijn waar ze de categorie Verhagen, Wilders en Rutte ook graag in Nederland laten.

p.s. Toen ik een plaatje zocht via Google, zag ik verschillende kleuren briefjes van 1000, ik kon niet vertellen welke de echte was. Nog nooit een echt gezien blijkbaar. U wel?