Tags

, , , , , , ,

Twaalf jaar geleden vloog ik naar Sydney. Ik wilde naar de Olympische Spelen. Een droom van vele jaren, soms moet je een droom gewoon proberen waar te maken. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Een ervaring om nooit te vergeten. Als vrijwilliger kwam ik overal in het Olympisch Park, had ik de kans om ook eens achter de schermen te kijken.

Schrijven deed ik toen (ook al) graag. Dus heb ik op een heel oude zesdehands laptop een soort van dagboek bijgehouden. Jaren later thuis al die oude tekstfiles geconverteerd, verhalen geredigeerd, wat foto’s er tussen, wat reisverhalen toegevoegd. Ik wilde het delen met de wereld. De schoonheid van de Olympische Spelen van dichtbij.

Een aantal verhalen staan nog op dit blog, via de categorie Olympisch dagboek, het begin bijvoorbeeld hier. Mocht je het hele boek willen lezen, dan kan dit. Het is te verkrijgen via deze link. In eigen beheer uitgegeven, kost niet alles en een mooi kijkje achter de schermen. Voor iedereen die naar London gaat, naar de Spelen kijkt of gewoon wat over sport wil lezen.