Tags

, , , , , ,

Zoals de laatste jaren gebruikelijk fietsten we ook dit jaar op Hemelvaartsdag weer naar ’t Stedeke, waar elk jaar Jannarok op het programma staat.

Vooral erg gezellig, goed gezelschap en geweldige sfeer, daarnaast muziek, waarvan je nooit weet of het de moeite waard is of niet. Dit jaar hadden we het allemaal. Naast de bovengenoemde drie attracties ook nog eens mooi weer én goede muziek. En ook al vond ik de nieuwste versie van de band rondom neef Andre, Dancing Dollekamp (inclusief de legendarische DJ DNA) erg leuk, het hoogtepunt bleek toch het optreden van de Amsterdam Faya All Stars, een prachtige skaband die het publiek zonder uitzondering in beweging kreeg.

Zoals u ziet speelt de zoon van Ben Cramer, gehuld in een pak dat een Latijns Amerikaanse dictator niet zou hebben misstaan, op de toetsen. Een kleine teleurstelling voor ons, nadat wij achter de schermen hem hadden zien lopen en automatisch concludeerden dat hij de zanger zou zijn. De blazers bepaalden de sfeer echter, het publiek reageerde als gehoopt en de laatste buitenband voordat het festival binnen verder zou gaan, bleek een hit in Diepenheim.

Voor de liefhebbers die het gemist hebben, of niet genoeg kunnen krijgen:
Amsterdam Faya All Stars en Dancing Dollekamp