Tags

, , , ,

Tussen alle onzin waarmee het internet vervuild wordt, kom je zo nu en dan de overtreffende trap tegen. Onzin die eigenlijk briljant is. Voor u verder leest, google het bovenstaande nummer maar eens. Klik dan op images.

 

(nee, echt doen)

 

 

241543903 fridgeMeer dan 30.000 foto’s, bijna allemaal van mensen met hun kop in het vriesvak. Het nummer heeft al een eigen site, meer dan 19.000 mensen vinden het leuk op Facebook en meer dan 1400 mensen wachten op nieuwe foto’s via Twitter. Het is niet helemaal duidelijk waar dit vandaan komt, er zijn foto’s gevonden van meer dan twee jaar oud. Lees over de oorsprong. In de krant (NRC) wordt verwezen daar David Horvitz. Nu kun je zelfs T-Shirts bestellen met het nummer er op.

Juist dit soort geintjes zijn de kracht van de moderne techniek. Omdat het zo overduidelijk nergens op slaat, zijn er op de hele wereld tienduizenden die er aan mee doen. Dan kun je er gerust van uit gaan dat er miljoenen hiernaar gekeken hebben. Maar tot voor kort wist ik het niet. Nu heb ik de neiging om mijn hoofd ook even in het diepvriesvak te stoppen. Niet dat ik zo graag aan rages meedoe, maar vooral omdat ik het idee zo leuk vind, dat ik mijn voorgangers wil bedanken met ook een foto. Om er maar vooral voor te zorgen dat we over jaren nog steeds 241543903 googlen en dat er dan miljoenen foto’s verschijnen van een mensen met hun hoofd in het vriesvak. Omdat mensen die hier aan mee doen geen vervelende mensen zijn. Geen oplichters, geen criminelen. Mensen die absurde humor hebben, starten geen oorlogen, slaan niet iemands kop in. De hele wereld zou mee moeten doen. Op weg naar wereldvrede, steek je hoofd in het vriesvak!

Advertenties