Tags

,

StatsLiefst 83 keer zocht een bezoeker “Henk Bruijntjes moord op echtgenote” en kwam op mijn weblog uit in mei. Ik heb het even nagezocht. De bewuste heer Bruijntjes reageerde ooit op een stukje, verder heb ik geen enkele band met hem. De vorige maand stond die zoekterm er ook al tussen, deze maand lazen de 83 die naar hem op zoek waren bijna 7 minuten gemiddeld mijn blog, op zoek naar informatie gok ik. Als ik zelf google lees ik ook geen krantenberichten o.i.d. die er op duiden dat de zoekterm een echte gebeurtenis is. Ik blijf het vreemd vinden.

Ook de 18 keer dat Esther Palmans gezocht werd, werd er flink gelezen. Bijna een half uur per keer zelfs. Andere zoektermen uit de top tien zijn onderhand wel bekend. “gratis seks filmpjes”, “cabaretiers nederland” en “homoverhalen”. Ga elders zoeken!

 

Bijzondere zoektermen in mei 2011

 

gekke sportverhalen (liefst 5 keer) (vreemde interesse. En waarom komen ze bij mij terecht?)

kinderen voor kinderen anton vos (ik betwijfel of de Anton Vos die ik ken toegelaten zou worden bij de audities)

15 vragen over je zelf (Mag het ook 17 zijn? Of 21?)

bas de jong vermoord (gisteren zag ik hem nog, de kans dat hij in mei vermoord is, lijkt me daarmee niet al te groot)

cafe loopt leeg (erg vervelend. Vooral voor de uitbater. Maar waarom Google je het?)

consumptiemaatschappij communisme (Iemand niet echt goed opgelet met geschiedenis. Haal je kapitalisme en communisme niet door elkaar?)

een site waar gemiste series gratis gezien worden (Uitzending gemist?)

hoe ziet een barkeeper er uit (die ene uit Chersonissos?)

homoverhaal affelay (in de vervolgserie homoverhalen over voetballers zijn we nu aanbeland bij het Marokkaanse schandknaapje?)

ik had wel eens een verhaal gelezen van verhulst, maar nog nooit een heel boek. inspiratie voor dit boek kreeg de vlaming toen hij zich enkele dagen liet opsluiten in een asielzoekerscentrum. hij schreef er een reportage over. maar de indruk bleek te groot om na het artikel verder te gaan. vervolgens dit boek. (dat is wel een erg lange zoekterm. Ik gok dat het docent nederlands was die een werkstuk ingeleverd kreeg. Dit letterlijke citaat leverde namelijk op dat ondergetekende de schrijver was, niet degene die dit probeerde in te leveren voor een cijfer)

poezie versnellingsbak (ik heb volgens mij veel onzinnige poezie geschreven, maar over een versnellingsbak kan ik me niet herinneren)

schildersbedrijf bas de jong (eerst vermoord, nu een schildersbedrijf? Die achterneef van me heeft het er maar druk mee)

skype adressen van dames (dat is wel heel lui. Ga op een datingsite of zo. Of de kroeg in)

waar is plek staanplaats in italie van 9 juli tot 30 juli (Daar heb je specialisten voor die dat uitzoeken. Die werken niet bij Google maar bij een reisbureau)

waaro woont ilse de lange (Almelooo toch?)

wat voor werk doet vrouw van theo janssen (geen idee. Het interesseer me ook niet echt moet ik zeggen)

william lawson lekker of niet lekker (Kwestie van smaak toch?)

vur an de kop te rijden was joop zoetemelk te lui (Dit ziet er uit als een Vlaamse wielerfan met een frustratie van veertig jaar oud..)