Tags

,

In april was er maar een zoekterm echt belangrijk. En dan nog maar een dag. Op zaterdag de 23e stond er in de telegraaf een stukje over een nieuwe Nederlandse film gebaseerd op een boek van Paul Rood. Dat boek las ik ooit en ik schreef er een stukje over. Dat was zo ongeveer het enige op het hele internet dat over dat boek te vinden was. Honderden bezoekers extra, allemaal op zoek naar informatie over de ooit veroordeelde wielrenner.

Bij de zoektermen was er dan ook geen concurrentie deze maand. 437 bezoekers via zijn naam, meer dan 500 als ik andere zoektermen met zijn naam er in mee tel. Maar ook de tweede plek verwondert me. Lanoye gekoppeld aan mijn site. Wie zoekt op die combinatie?

Harrie Wolters was weer populair, maar ook Eduardo Sacheri leverde 27 bezoekers op. En die bleven ook allemaal lang hangen. Verder de gebruikelijke bezoekers voor het adres van Wesley Sneijder, homo verhalen, de gekste dag, de borsten van Anita Witzier, de poffertjes(kraam) van Peter Visser en liefst 8 bezoekers die mijn volledige adres al hadden, maar mij toch nog googleden. Waarom?

Ook leuk zijn de laatste drie van de 712 zoektermen. Die leverden namelijk 0 bezoekers op. Volgens mij zijn er veel meer zoektermen die mij geen bezoekers opleverden, waarom deze drie dan wel vermelden en de rest niet?

 

Bijzonder zoektermen in april 2011:

cor galis begintune draaiorgel (ik herinner me Cor Galis nog wel. Zijn stem was jarenlang de stem van de VPRO op de radio. Maar een tune herinner ik me niet, zeker geen draaiorgel. Of heb ik het nu mis?)

dood tijdens vrijgezellenavond 15 april 2011 (dat lijkt me nogal een domper op het feest. Gaat de bruiloft wel door?)

eric bartender chersonissos (dit ziet er uit als iemand die afgelopen zomer iets heeft gedaan wat eigenlijk niet de bedoeling was. Nu, een maand of negen later, alsnog op zoek gaan naar die bartender, klinkt allemaal erg desperaat. Helaas kan ik me niet nuttig maken tijdens deze zoektocht)

getrouwd in het twents (mama heeft al twintig jaar nachtmerries dat ik trouw en zij er niet bij is. Maar wees gerust mama: niets van waar. Niet in het twents, niet in het Nederlands, niet in welke taal dan ook)

henk bruijntjes moord op echtgenote (ook deze vind ik vreemd. Is hij dader of slachtoffer? En wie wil dat weten? En wat heeft dat nou te maken met de stukjes op mijn blog?)

hoe win je een wielerwedstrijd (Erik Breukink? Erik Dekker? Welke ploegleider van de Rabobank was zo wanhopig in april dat ze uiteindelijk maar het internet opgingen om te zoeken hoe ze eindelijk weer eens een wedstrijd zouden kunnen winnen?)

klaas jan huntelaar homoverhaal (na de heer Sneijder is het nu de heer Huntelaar die wordt geassocieerd met een homoverhaal. Ik blijf het vreemde zoektermen vinden)

peter smeets de broer van mart smeets (ik wist niet dat Mart een broer had. Maar ik weet wel meer niet van hem. Ik lees wel al zijn boeken, maar daar heeft volgens mij nog nooit iets ingestaan over broer Peter)

rob vorkink polen (is dat een hint? Wil men de vasthoudende en soms vriendelijke journalist naar Polen sturen? En is dat omdat daar een verhaal voor hem is, of wil men hem gewoon kwijt?)

theo janssen vreemdgaan (dat lijkt me lastig. Als je zo beroemd aan het worden bent, is vreemdgaan steeds moeilijker volgens mij. Iedereen kent je al. Dan is er weinig vreemds aan. En als er gedoeld wordt op het werkwoord, dan is dat ook niet eenvoudig, je wordt snel herkend volgens mij, het komt altijd uit...)

voedingsschema wielrennen na operatie (net als voor de operatie zou ik zeggen, zodra je hersteld bent. Maar ja, ik ben geen expert. Maar dat had je vast al gezien toen je per ongeluk op deze site belandde op zoek naar goed advies.)