Tags

,

In de maand Maart was ik eindelijk zelf weer eens de belangrijkste zoekterm voor mogelijke bezoekers. Maar waarom liefst 48 bezoekers mijn naam zochten, geen idee. Waarom ook maarliefst 26 bezoekers Harrie Wolters zochten is mij ook niet bekend.

Wel logisch is de hoge plek voor ‘recensie de gekste dag’ (en tig varianten daar op) in de top tien. Die recensie schreef ik namelijk, meer dan zestig bezoekers vonden mijn blog daardoor.

Bijzondere zoektermen in maart 2011

bas pool is helligen hendrik (niet verder vertellen, dat is een geheimpje)

moeder hans aarsman (dat de fotograaf gezocht wordt snap ik, hij is als gast van DWDD erg populair aan het worden, maar waarom zoek je zijn moeder?)

poffertjeskraam peter visser (nu komt er ook nog een kraam bij. Ik ben benieuwd naar komende maand)

15 vragen over schoenwinkel (ik heb ze niet paraat, maar gezamenlijk moeten we toch aan vijftien kunnen komen. Suggesties hieronder in de commentaarsectie aub. Ik begin met de eerste: 1. Verkopen jullie schoenen?)

afbeelding leider met lange of korte ei (ook een erg interessante. Maakt het voor de afbeelding uit namelijk? En vind je wat je zoekt als je ze allebei in 1 zoekterm stopt?)

borsthaar wesley klein/zanger (ik moest zelf even googlen wie wesley klein is. Hij blijkt te hebben meegedaan met popstars, zelfs gewonnen. Maar waarom men zijn borsthaar zoekt? En wat dat met mijn blog te maken heeft?)

dagwaarde auto nissan almera ambience (ik zeg een duizendje of vier. Misschien iets meer.)

fles heisse oma (ik kende het niet, maar Sanneke schreef er over toen ze me uitlegde waarom de strohrum in haar boekenkast stond)

herman koch kocht tractor (lijkt me ook belangrijk. Wat moet ik daar mee?)

hoe verkleed ik mij in een schildpad (hadden we niet al eens eerder iets met een schildpad?)

laurent fignon spreekbeurt in het engels (als je die in het engels zoekt, waarom google je dan in het nederlands?)

leuke sportcolumn (eindelijk een logische zoekterm. Daar staan er vele van op dit blog. Al geef ik toe, leuk is een discutabele term)

paolo conte beetje dood (beetje dood? Dat is toch zoiets als een beetje zwanger? Vreemde zoekterm.)

waar let je op bij het surveilleren (daar kan ik een heel blogje over schrijven. Doe ik voorlopig even niet, maar misschien in de toekomst. Korte samenvatting: op extreem veel verschillende dingen)