Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

Natuurlijk gingen we vanochtend weer zwemmen. We waren zo vroeg dat we het zwembad eerst helemaal niet in mochten. Gelukkig hoefden we niet zo lang te wachten. Na het zwemmen heb ik even heerlijk geslapen.

Toen ik wakker werd stonden alle koffers klaar en gingen we meteen weg. We werden met een bus opgehaald en gingen naar het vliegveld. Daar heb ik heel veel koekjes gegeten en samen met papa en mama heel veel rondjes gelopen. We mochten weer in het vliegtuig. Alleen duurde dat niet zo lang. We gingen namelijk naar Mexico. Wat wel grappig was, dat er een stewardess was die ook Suus heette. En ik had mijn jurk aan met mijn naam er op, zo kon iedereen zien hoe ik heet.

Mexico was niets aan. We gingen met een bus naar een hok, iedereen moest daar wachten, we mochten er niet uit, er was niets te zien en toen kwam die bus weer en bracht ons terug naar het vliegtuig. Van mij hadden ze Mexico wel mogen overslaan.

Eerst zaten we bij het raam, daarna mochten we toch in het midden zitten, ik had een eigen stoel tussen papa en mama in. Na mijn pap heb ik nog even gespeeld en toen ben ik gaan slapen. Toen ik wakker werd waren we al bijna in Nederland.

Na het vliegtuig gingen we met de trein. Dat was wel weer leuk. Kon ik een beetje rondlopen. Alleen overstappen was niet zo leuk, papa en mama helemaal zenuwachtig, de koffers moesten mee en ik mocht helemaal niet meer zelf lopen, moest in mijn karretje. Niet zo erg, want ik was wel heel erg moe zo langzamerhand. Het was al zondagmiddag geworden. En dat terwijl we zaterdag weggingen uit Cuba, dat was wel een hele lange reis.

Opa stond al op het station te wachten. Dat was lief. Hij bracht ons naar huis en iedereen kwam daar. Opa, Oma, Yara en Jesse, Michel en Roos, John en Mariel, gelukkig kwam Linde ook mee. Linde is mijn grote vriendin. Ik heb haar meteen een kus en een knuffel gegeven, ik was blij haar weer te zien. Later kwamen de andere opa en oma ook nog, ik zat toen net in bad.

Ik vond vakantie heel leuk, Cuba ook. Benieuwd waar we volgend jaar heen gaan.

Advertenties