Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

Vandaag gingen we weer zwemmen, dat blijf ik geweldig vinden. Er zijn ook andere kindjes in het zwembad, daar kun je dan mee spelen, maar niet zo lang, want het is veel leuker om met papa en mama te zwemmen. Meestal zwemt er eentje bij mij en dan ligt de andere op een ligbedje, na een tijdje wisselen ze dan weer om. Vandaag heb ik een grapje uitgehaald met papa. Ik was met mama aan het zwemmen, papa lag een boekje te lezen, al deed hij volgens mij net als of, had hij stiekem zijn ogen dicht gedaan.

Ik had allemaal blokjes meegenomen waarmee je een toren kunt bouwen. Maar je kunt ze ook gewoon als bakje gebruiken waar je water in kunt doen. Toen heb ik water in een bakje gedaan, heb dat bakje op de kant gezet, ben zelf het zwembad uitgeklommen, heb het bakje gepakt, ben naar papa toegelopen en heb het water over papa heen gegooid. Jammer dat ik onderweg al zo veel geknoeid had, daardoor werd hij maar een klein beetje nat. Maar ik zag dat hij schrok, toen moest ik heel hard lachen. Ik ben meteen teruggelopen naar het zwembad en heb weer opnieuw water in het bakje gedaan en heb dat ook over hem heen gegooid.

Toen hij toch al nat was, kon hij ook wel komen zwemmen. Dat deed hij dan ook maar, dat was gezellig, want toen waren we alle drie in het zwembad. Dat was leuk. Na mijn siësta zijn we ook nog met een bootje wezen varen op de zee. Dat was ook mooi. We gingen heel ver weg van het hotel, best wel hard, en toen weer terug naar het hotel. Mama vond het geweldig, papa weet ik niet, maar ik vond het ook leuk.

’s Avonds in het restaurant heb ik de hele tijd geprobeerd een poesje te vangen. Er waren er een heleboel. Maar als ik er aan kwam lopen en ‘mauw’ riep, dan liep die poes meestal snel weg. Ook niet eerlijk. Dan ging ik maar weer een andere poes zoeken. Konden papa en mama rustig eten, want ik had genoeg te doen.