Tags

, , , ,

Goal, Januari 2007

*            Meer leeftijdscategorieën. Dus niet alleen senioren, maar ook 35+, 50+ en eventueel 60+. Op die manier heb je nog meer winnaars.

*            Jeugdleiders wijzen op het belang van deelname. De opkomst bij de jeugd kan veel beter.

*            De Dam tot Dam loop laat de dames eerst starten. De heren starten later. De tijd van het jaar ervoor bepaalt hoeveel later. De winnaar is dan de eerste die over de streep komt.

*             Nog meer water in het tunneltje onder de S15 zetten en er een survival van maken.

*            Net als de Batavierenrace de race ombouwen tot estafetteloop. Elk elftal doet mee en bepaalt zelf waar onderweg het stokje wordt overgegeven. Vanaf de C-jeugd kan iedereen meedoen. Het winnende elftal ontvangt een prijs.

*            Meer verenigingen uitnodigen. RV haalde nu al 2 prijzen weg, volgend seizoen meer clubs uitnodigen en er een wedstrijd tussen de clubs van maken.

*            Met zijn allen in de kantine gaan zitten en wachten tot de uitslag van de oliebollencross bekend is. Dan willekeurig iemand aanwijzen en diens naam op de website zetten als winnaar, met natuurlijk een winnende tijd die net iets sneller is dan de winnaar aan de andere kant van Goor.

*            Afschaffen

*            Familieklassementen, waarbij de gemiddelde tijd per gezin bepaalt wie er wint.

*            Tijdwaarneming digitaal organiseren. Is zo te regelen via de KNAU.

*            Verplaatsen naar augustus, zodat het tenminste lekker weer is.

*            Iedereen diskwalificeren die voor mij eindigt zodat ik eindelijk eens een keer een kans op een medaille heb.

*            Iemand anders een stukje laten schrijven voor Goal…

Advertenties