Tags

,

Naast de gebruikelijke seksfilmpjes van de laatste maanden, volgen nu de homoverhalen, maar ook een sterke fascinatie voor Paul Rood. Schrijver van een bijzonder wielerboek, goed voor een reactie per jaar sindsdien. In januari zijn de fanatieke ex-scientologyvolgers weer aan het zoeken gegaan volgens mij. 48 hits op zijn naam, 22 op zijn boek en naam, 8 eerst de naam dan het boek. Met wat losse vergelijkbare termen bijna 100 bezoekers allemaal op 7 en 8 januari.

Ook opmerkelijk: liefst 15 bezoekers met de term Pisa, 11 die ‘groene thee met honing’ googleden en ook 8 voor de term ‘vergaderpoëzie’, die ik volgens mij zelf bedacht heb.

Ook steeds meer mensen denken dat ik een adressenboek ben. Waar woont Herman Koch, Wesley Sneijder, Anita Witzier, Jan Mulder, Anita de Lange, Hans Aarsman, Peter Winnen, Tamara Kelderman? Daar zijn toch echt andere sites voor. Misschien een gat in de markt, een website opzetten met adressen van bekende Nederlanders. Mijn zegen heb je, ik zal het idee niet claimen.

Bijzonder in januari:

reve boek voetbal (wist niet dat hij daar ook maar enigszins geïnteresseerd in was)

verkleed als schildpad oversteken (lijkt me een leuk experiment, ik doe niet mee)

24 uur met wilfried de jong johan cruijff (mocht die aflevering zijn geweest, wat ik betwijfel want ik heb de meeste afleveringen gezien, laat me dan even weten of die nog ergens online staat, wil ik graag zien)

andre manuel opgepakt (alweer? misschien moet ik de familiebanden doorsnijden, crimineel gedrag wordt bij ons niet getolereerd)

de nieuwe wielerboeken 2011 zijn die al in de winkel (het gaat om boeken, niet om mode. Het is geen collectie zomerkleding)

de tieten van ilse de lange (ik heb ze nog niet gezien, zou niet de andere kant opkijken mocht ik ze ineens voor me zien, maar op mijn weblog zult u ze niet vinden)

handige zinnen voor vrachtwagenchauffeur (daar zit een boek in. Welke zinnen heeft elke chauffeur nodig en dat dan in twaalf talen vertalen. Ik doe een suggestie: heeft u misschien een vegetarisch broodje gezond en een spa blauw voor mij?)

orkest met het nr met een ouderwetse typmachine youtube (geen idee waar je het over hebt)

peter visser strafblad (vorige maand nog poffertjes, deze maand heeft hij al een strafblad, benieuwd waar ze volgende maand op googlen)

sportwedstrijden die je ooit gedaan moet hebben (daar zit wel een blogje in. Gedaan vertaal ik dan naar gezien. Mijn lijstje is volgens mij nog redelijk lang)

waar komt het woord uitslapen vandaan (goede vraag. Waarom heet het niet doorslapen, langslapen of meerslapen?)

bas pool op de foto met mart smeets (mijn zwager komt ook echt overal tegenwoordig)

Advertenties