Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

Vandaag gingen we met de bus. Dat was ook best leuk. Ik mocht alleen niet rondlopen, dat was dan wel weer jammer. Ik vond het vliegtuig toch een stuk leuker, daar kon ik tenminste mijn eigen gang gaan, rondlopen, op stoelen klimmen. Een vliegtuig is ook veel groter. Later als ik groot ben, dan wil ik een vliegtuig en geen bus.

In de bus zeiden papa en mama steeds dat ik moest slapen. Maar ik wilde helemaal niet slapen, rondkijken, naast papa zitten, dan weer naast mama zitten, dan weer terug. En nog een keer, veel te gezellig.

Viel ik op het laatst in slaap, was het weer niet goed. Maakten ze me wakker, omdat we uit de bus moesten. Ze wisten volgens mij echt niet wat ze wilden hoor. Toen gingen we naar een hotel. Dat was wel leuk, want daar hadden ze een heel groot zwembad. Dus ik mocht met mama zwemmen. Papa ging een boekje lezen onder de parasol, saaie piet. Gelukkig kwam hij later ook wel in het zwembad. Kon ik ze allebei onderdrukken, dat is lachen!

Van de kant springen is ook erg leuk trouwens. Zeker toen ik door had hoe je zelf op de kant kon klimmen. Dan liep ik heen en weer op de kant, zodat papa niet doorhad waar ik in het water zou springen. Hij de hele tijd meezwemmen in het water, ging ik snel weer de andere kant op.

Zwemmen is toch wel een hobby van mij geworden kun je zeggen.

Advertenties