Tags

,

 

Op 28 oktober publiceerde ik het overzicht van de maand augustus. Ik gaf het de titel seks filmpjes gratis kijken nl, een zoekterm uit die maand. Dit zorgde er voor dat ik in november een hoop bezoekers extra naar mijn site kreeg. Opmerkelijk, aangezien ik in november bijna een maand niet geblogd heb, ivm NaNoWriMo.

Vele bezoekers bleven ook erg kort op mijn site. Normaal is de gemiddelde tijd van een bezoeker een minuut of 2. In november was het gemiddelde 3 seconden. Met afstand de meest populaire zoekterm was seks filmpjes gratis kijken nl. Liefst 191 bezoekers bleven allemaal 6 seconden op zoek naar de bewuste filmpjes. Ook de volgende plaatsen in de top tien lijken hier op: 2. Gratis seks filmpje 3. Seks filmpjes 4. Neuken filmpjes gratis kijken

Om even een idee te geven hoe populair seks blijkt te zijn bij Google. Deze vier zoektermen leverden bijna een kwart van mijn bezoekers in de maand november. Zoekterm nummer 4 was nog altijd 32 bezoekers, nummer 5 (all inclusive suzanne vermeer) maar 10 bezoekers. En die werden waarschijnlijk teleurgesteld door mijn recensie die verre van positief was. Zelf zakte ik van 1 naar 11 in de zoektermenlijst.

Bijzondere zoekopdrachten in november 2010:

12 jaar seks filmpjes (ik hoop dat je 12 jaar lang bedoelt en niet met kinderen van 12 jaar)

apen seks filmpjes (zal blijkbaar ook wel een markt voor zijn)

column suarez past het beste in italie (die heb ik nog niet geschreven volgens mij)

dagwaarde nissan almera (en andere zoektermen met dit type auto er in. Ik heb er geen, ik heb zelfs geen verstand van auto’s. Sorry)

draaimolenpaard te kop (ik neem aan dat je te koop bedoelt. Marktplaats?)

een dier begint aan een wandeling over een rubberen band die 1 meter lang is. haar snelheid is 5 cm/sec. na elke seconde wordt de rubberen band in een mum van tijd 1 meter langer. de mier beweegt mee met de gelijkmatige uitrekking van de rubberen band (leuk verhaal. En nu?)

je kunt je van je vrouw ontdoen, maar aan je voetbalclub zit je vast tot aan je dood. sparta is niets meer dan miljoenen degenererende hersencellen. sparta krimpt langzaam, zoals het brein van tonny van ede, de personificatie van sparta toen (1959) en nu (ziet er uit als een citaat van Hugo Borst)

luierplezier (ach, ik heb er ondertussen zo veel verwisseld, plezier is een groot woord. Wel een vader-dochter moment. Ook veel waard)

meisje loopt naakt op het voetbal veld (in al die jaren nog nooit gezien. Niet als ik speelde, niet als ik op de tribune zat. Kan iemand me waarschuwen?)

nederland man@yahoo.cl op zoek naar van vrouwen in nederland (en die Chileense man zoekt via mijn blog?)

recencie over garfield 71 boek (ik ben bij 32 afgehaakt geloof ik. Daarbij zijn Garfields boeken niet echt boeken die gerecenseerd worden)

schaatsbaan op curacao (dooit het daar niet behoorlijk?)