Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

We slapen weer in een groot huis bij een lieve oma. Ze vindt het ook heel grappig als ik haar oma noem. Er lopen altijd oude vrouwen rond hier, die komen allemaal even kijken. Eentje helpt in de keuken, de ander woont hiernaast (daar ben ik al geweest), weer iemand anders hier tegenover. Daar hebben ze een hondje woef. Nog een heleboel anderen kwamen ook kijken. Alsof ze hier geen kindjes met blonde haren kennen.

Oma heeft ook voor mij gekookt, maar dat vond ik niet echt lekker. Toen mama een bakje voor mij maakte was het als een stuk beter gelukkig. Toen heb ik wel wat gegeten. Maar ik vind een potje toch lekkerder. Maar die hebben ze hier niet zegt papa, hij heeft al in heel veel winkels gekeken. Hier zijn toch ook kleine kindjes, wat eten die dan?

Vanmiddag zijn we in een grot geweest. Ik wist niet wat dat was, maar het was heel donker. Gelukkig is papa heel sterk en die heeft mij getild, maar ik heb ook een stukje zelf gelopen. Aan het eind was een boot en daar gingen we allemaal in. Er was nog een familie met een kindje, die deden de hele tijd foto’s maken. Wij niet. Volgens mij is de camera kapot of zo.

Ik mocht bij papa op schoot staan, dan kon ik alles goed zien. Ik heb toen wel een beetje modder op zijn broek gelopen (beetje veel eigenlijk), maar dat gaf niets zei hij. Het was best eng, zo’n donkere grot, maar wel leuk met een bootje. Toen we weer buiten kwamen gingen we uit het bootje en mocht ik weer lopen. Het regende toen we in de auto zaten, maar dat gaf niets. Wij zaten toch lekker droog.