Tags

, ,

September 2010 was eindelijk eens een maand dat ik zelf op 1 sta bij de zoektermen. Weliswaar moet ik die eerste plaats delen met Haagse Harry, maar toch. Wel weer teleurstellend is dat er van de 18 mensen die op mijn naam googelden, er niet 1 daadwerkelijk op de site bleef nadat ze me gevonden hadden.

Andere populaire namen in september: Geert Wilders, Laurent Fignon, Peter Jebbink, Marcel van Roosmalen, Kirsten Nygaard, Peter Verstraaten (wie is dat?), Benjo Maso, Fedor den Hertog, de onvermijdelijke Glenn Helder en zijn Manon, Paul Rood en Foppe de Haan, al werd die laatste weer gezocht in combinatie met de term asbest, net als eerder dit jaar. Zelf ook maar even gezocht, het blijkt om een naamgenoot van de beroemde trainer te gaan die failliet is gegaan. Niet meer hier zoeken geachte bezoekers.

De bijzondere zoektermen van de maand september 2010:

adressen huizen waarin moorden zijn gepleegd (en die zouden hier moeten staan? Waar heb je die voor nodig? Een toeristische route maken of zo?)

bermmonument bij woonhuis (is het niet juist een kenmerk van een bermmonument dat die ergens in de berm staat en juist niet bij een woonhuis?)

brief naar minister in het engels (kant en klaar voor je geschreven, hoef je zelf niet meer na te denken, dat zou makkelijk zijn toch?)

christelijke goochelshow (nu word ik nieuwsgierig. Wat doet een christelijke goochelaar anders dan een normale? Zijn het bij hem geen trucs maar wonderen?)

een situatie waar de auto komt van de linke kan andere auto rijd dor mar di linke kante auto stopt niet (de taalfouten zijn niet van mij. Ik snap eigenlijk nauwelijks waar dit over gaat. Wat wil je nu weten?)

erge verdrinkingen in leeuwarden (dit natuurlijk in tegenstelling tot de niet-erge verdrinkingen)

erotisch worstelen overijssel (en weer was ik niet uitgenodigd)

foto van de borsten van anita witzier (ik heb ze niet. Op deze site hoe dan ook geen foto’s van borsten, daar zijn meer dan genoeg andere sites voor)

gedicht achter in boek heineken ontvoerders (had ik niet achter ze gezocht. Holleeder die lord byron leest? Of gaat het om poezie van Peter R., de schrijver van het beroemdste boek over die ontvoering?)

mark tuitert borsthaar (boeit mij niet echt, zul je dus ook niets over vinden hier)

mat herben en joran van der sloot (kijk dat is nog eens een interessante combinatie. Ik ken de complottheorie nog niet, maar het zal er wel mee eindigen dat natalee holloway gevonden wordt in het graf van pim fortuyn)

schoolloopbaan ibrahim afellay (had hij die dan?)

sex met ron vlaar (stel dat je daar in geïnteresseerd bent, zoek je dat dan via google? Wil je eerst weten of er iemand al over geschreven heeft?)

waar ben je nou marcel (ja marcel, vertel eens waar je bent gebleven)

waar en hoe laat traint do van ijs van holiday on ice (do van ijs? Is dat een naam?)

wat is een p.i.w.-er? (ik wist het ook niet. Maar het is simpel te vinden. Penitentiair inrichtingswerkers. Partners in welzijn. Person in water. Parent is watching. Parental involvement worker. En dan ben ik er van uitgegaan dat het een persoon moet zijn. Vele andere afkortingen mogelijk. Na even verder zoeken bleek dat ik deze vraag in maart al gesteld heb.)

 

P.s. Voor alle bezoekers van mijn blog: Prettige feestdagen