Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

Vandaag gingen we heel ver in de auto. Ik had een poepje gedaan, maar mama kon niet stoppen. Tot papa ineens schreeuwde dat mijn poep overal zat. Klopte wel. Op mijn rug, in mijn T-shirt, op papa’s broek, maar ook op papa’s shirt. Mama stopte onder een boom en mama heeft mij toen een schone broek gegeven, gewoon op de grond. Papa heeft ook schone kleren aangedaan geloof ik, want zijn T-shirt (met een beetje poep van mij) hing in die boom toen we wegreden.

Mijn arm deed niet meer au gelukkig. In de auto was het best gezellig. We konden televisie kijken. Muis en panda, kabouter Plop (die is leuk) en samen liedjes zingen. Ik kon met mijn blokjes spelen, een puzzel maken en naar buiten kijken. Ik zie elke dag in de auto heel veel paarden, mijn favoriete dier. Slapen in de auto gaat ook prima.

’s Avonds gingen we naar een groot feest op straat. Er was hele harde muziek en er waren heel veel mensen. Ik heb heerlijk gedanst, samen met een Cubaans meisje. Dat was een heel lief meisje, toen we weg gingen heb ik haar een kusje gegeven. Het was al heel donker toen, ik denk dat het al laat was. Toen ik eenmaal in bed lag, heb ik heerlijk geslapen.