Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

Vandaag was geen leuke dag. Eerst met de auto was nog wel leuk, maar toen we gingen wandelen ging het mis. We waren een winkel uitgelopen en toen wilde ik de winkel nog een keer in. Mama liep al door de andere kant op, maar papa hield mijn handje vast. Ik probeerde hem mee te trekken, maar papa is erg sterk. Ik viel bijna op het trapje van de winkel, maar papa trok me de winkel uit. Dat deed au. Ik moest huilen. Mijn arm bleef au doen.

In de auto heb ik daarna nog wel even geslapen, in ons nieuwe huisje ook nog even. Maar als ik weer wakker was, deed mijn arm nog steeds au. Toen zijn we met de auto gaan rijden, het was al bijna donker. We kwamen bij een groot gebouw, waar ook veel kindjes waren. Sommige kindjes moesten huilen. Ik niet. Alleen als ik mijn arm nodig had, dan huilde ik ook even, die deed nog steeds au.

Een hele lieve meneer met een witte jas was heel grappig. Ik moest lachen. Hij draaide ook met mijn arm, met mijn handjes, alle kanten moest het op. Dat deed maar een klein beetje au, ik hoefde niet te huilen.

Toen zijn we weer teruggereden met de auto naar ons huisje. Ik mocht voorin op schoot bij mama. Ik heb nog wat gegeten en toen ben ik gaan slapen. Ik heb niet zo veel gespeeld vandaag, met 1 hand is dat lang niet zo leuk. Morgen gaat het hoop ik weer beter.