Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

 

Vanochtend gingen we naar het strand, dat was leuk! Ik mocht mama weer helpen met insmeren. Ik kan mijn eigen gezichtje doen, mama doet de rest. Toen gingen we met de auto. Ik heb veel paardjes gezien onderweg. Op het strand vonden we een mooi plekje onder een boom. Papa ging een boekje lezen en ik ging met mama zwemmen in de zee. Die was heel warm, dat was vreemd.

We bleven heel lang in het water. Wat wel raar was, was dat het water heel anders smaakte als in het zwembad, heel vies. Toen kwam papa ook in het water, papa en mama lieten mij de hele tijd van de een naar de ander zwemmen, dat ging best heel goed.

Aan de kant van het water kon je heel mooi in het zand zitten en dan kwam het water eerst naar je toe en dan ging het water weer weg. Dat was ook best een leuk spelletje.

Later gingen we op de handdoek onder de boom zitten. Er zat ook een familie vlak bij ons, dat was gezellig. Een mevrouw had een hele dikke buik. ‘Daar zit een baby’tje in’, zei mama. Maar dat kan mama toch niet zien, je kunt toch niet dwars door een buik heen kijken? En wat heb ik nou aan een baby’tje die ik niet eens kan zien, waar ik niet mee kan spelen?

Toen riep een andere mevrouw mij en kreeg ik een koekje. Dat was lekker. Toen die bijna op was ben ik weer naar die mevrouw gelopen en kreeg ik weer een koekje. Later ging ze heel ergens anders zitten, maar ik had haar toch wel gevonden. Die hele familie moest lachen om mij, terwijl papa ze ging uitleggen dat ik het koekiemonster was uit Sesamstraat.

We hebben daarna nog een keer gezwommen en toen zijn we terug naar ons huisje gegaan, met die gekke opa. Dit was echt een topdag. Zwemmen en vier koekjes! Ik wil wel heel lang op vakantie.