Tags

,

 

Augustus was niet echt een goede maand voor mijn weblog. Het hielp natuurlijk niet dat ik op vakantie was en daardoor weken geen nieuwe blogjes kon publiceren, maar zelfs in vergelijking met het jaar ervoor kwamen er bijna 27% minder bezoekers.

In de top tien van zoektermen kwam Laurent Fignon prominent binnen. Maar verrassender (voor mij tenminste) was de zoekterm “seks filmpjes gratis kijken nl”. Maar liefst 20 bezoekers via die combinatie van woorden. Ik heb nog even gekeken wat ik in de maand augustus allemaal geschreven heb, maar geen enkel stukje, zelfs geen boekrecensie, komt in de buurt van die zoekterm. Zijn er 20 mensen die dit zochten en hier uitkwamen, of was er 1 iemand die 20 keer de teleurstelling onderging van het op deze weblog belanden?

Vier keer zocht er iemand naar ‘henk bruijntjes’. En omdat die naam me helemaal niets zegt, heb ik dat ook maar eens gegoogled. Inderdaad, mijn blog staat bovenaan. Wat blijkt. Henk schreef een gigantisch verhaal (hier) toen ik twee jaar geleden een boek van Mart Smeets recenseerde. Misschien dat Henk nog niet helemaal door had dat het over Mart ging en niet door Mart geschreven was.

Elke maand komt ook de combinatie Manon en Glenn Helder diverse (augustus: 18x) keren terug. Wie daar elke maand weer naar zoekt weet ik niet, maar ondertussen moet toch wel duidelijk zijn dat ik daar niet over geschreven heb?

De opvallende termen van de maand augustus:

neuken in rio de janeiro (ik ben er geweest, maar slechts een paar dagen. Ik denk niet dat ik nu als expert op dit vlak geld)

consumeren heiligboontje (ik heb gezocht in de supermarkt en ook bij de groenteboer gevraagd, maar ze waren uitverkocht. Ik weet dus niet hoe ze te consumeren)

de wc schoenen van andere ooijer (doet die speciale schoenen aan om het toilet te bezoeken?)

glasambulance vrachtauto (nu ken ik gewone ambulance en een dierenambulance, maar een ambulance speciaal voor glas? Is dat niet overdreven?)

je ziet zijn klokkenspel doorheen zijn broek (leer eerst eens nederlands)

mag ik voetbalschoenen ruilen als blijkt dat ze te groot zijn (wat mij betreft wel. Is passen in de winkel niet logischer?)

naakt dansen diepenheim (wist ik niets van. Wanneer was dat? Waarom ben ik niet uitgenodigd?)

ongewenst vaderschap (ik kan hier niet over meepraten, mijn dochter was erg welkom)

twitter voetbalkenners (eindelijk erkenning! Heeft google mij toch in die categorie geplaatst? Of twitter?)

verhalen van mensen die ongelooflijk veel afgevallen zijn door hardlopen (die drie keer per jaar dat ik vrijwillig hardloop helpt niet echt. Zoek gerust verder)

welke nummers op vaste telefoon induwen voor mooie liedjes te maken (lijkt mij ook wel leuk om te weten. Denk alleen dat ik al uitproberend eerst 34 keer een Chinees, 27 keer een Tahitiaan, 48 keer een Argentijn enz. aan de lijn krijg. Mij iets te duur dus)

Advertenties