Tags

, , ,

We hebben weer een leuk huis gevonden. Hier is een hele lieve opa. Hij is heel grappig. Hij zit in een schommelstoel en moet altijd lachen. Dus als ik ga dansen, dan klapt hij met zijn handjes, heb ik een muziekje er bij. En dan moet hij nog harder lachen, zo hard dat je kunt zien dat hij al een heleboel tanden kwijt is.

Schommelstoelen zijn een prachtige uitvinding. Die wil ik thuis ook. Ik kan er net inklimmen, dan moet ik me omdraaien en dan zit ik goed. Heerlijk schommelen. Na een tijdje klim ik er dan uit en ga ik in de volgende schommelstoel zitten. In de voorkamer zijn er twee, bij de televisie zelfs vier, maar daar zit die opa meestal al en nog wat andere mensen. Bij onze kamer, buiten op de binnenplaats staan er ook nog twee zo kun je op heel veel plekken schommelen. Ook leuk is om papa mee te nemen, hem aan te wijzen waar hij mag zitten en dan klim ik in de stoel naast hem. Dat is gezellig, samen schommelen.

’s Avonds wilden papa en mama naar de muziek. Dat duurde heel lang voor het begon en ik heb een hekel aan wachten. Gelukkig was er een hele grote trap, die kon je op en weer af en weer op en weer…

Dan moet er wel iemand meelopen. Mama of papa, of die mevrouw van de bar, vond ik ook prima. Toen de muziek eindelijk begon was ik moe. Mama heeft nog even met me gedanst, maar ik vond het fijner bij papa. Die kan wel niet zo goed dansen als mama, maar die kent heel veel liedjes en ging meezingen. Dan leg ik mijn hoofdje op zijn schouder en word ik helemaal rustig. Maar na een paar liedjes gingen we al weer weg, gingen we allemaal naar bed.

 

View Suus op Cuba in a larger map