Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

Vanochtend gingen we wandelen in de stad. Eerst zat ik in mijn karretje, maar later mocht ik ook zelf het karretje drukken. Het was wel heel erg druk in de stad.

In een park hebben we ontbeten. Dat was een keer wat anders. Papa en mama hadden geen brood gekocht, maar koekjes. Ik heb heel veel koekjes gehad, dat was lekker. Ik vond het park ook heel mooi want ik kon op een heleboel muurtjes en stenen klimmen en er dan ook weer van af. Op en af. Op en af. Dat kan ik eindeloos spelen, zo’n leuk spelletje.

Toch was het ook wel een beetje een vreemd park. Een meneer zat een krant te lezen, maar een andere meneer lag gewoon te slapen op een bankje. Ik ben even van dichtbij gaan kijken, maar hij werd helemaal niet wakker. Dat is toch raar? Slapen moet toch in een bedje?

Er was ook een mevrouw met een klein meisje, net zo klein als ik. En toen liet die mevrouw dat meisje zo maar een poepje doen op de grond. Dan vind ik een luier veel makkelijker. Je poept wanneer je moet en daarna roep ik dan poep. Dan komt mama of soms papa en die geeft mij dan een schone luier. En ze maken mijn billen ook nog schoon. Poepen in het park is niet goed. Die meneer met die krant keek ook al heel raar.

Advertenties