Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

Er is een zwembad! Wat heet, meerdere zwembaden. Prachtig om in te zwemmen. Eerst insmeren. Mama helpt, maar ik kan zelf mijn eigen gezicht doen. Ik mag een zwembroek aan, daaroverheen een rompertje. Mag blijkbaar gewoon nat worden!

In het kleine zwembadje kan ik staan, dan hoef ik geen zwembandjes om. Mama gaat met mij mee. Papa loopt de hele tijd weg en komt weer terug. In het grote zwembad doe ik mijn bandjes om, ik hou me goed vast aan mama. Later komt papa ook en hij gaat ook met mij in het grote zwembad. Dat is leuk. Er zwemt ook een Nederlands meisje. Zij heet Julia en praat heel veel. Dat vind ik wel grappig.

Tussen het zwemmen door speel ik met de blokjes, ik vind vakantie wel heel leuk! ’s Middags gaan we allemaal even slapen. Normaal word ik boos als ik naar bed moet, maar ik ben best moe, dus ga ik ook slapen. Als papa me wakker maakt is het al donker. Toch gaan we naar buiten, we gaan eten, ik mag in het restaurant rondlopen en na het eten is er feest op het strand. Muziek, dansen, in het zand spelen. Cuba is mooi joh! Ik ga heel laat naar bed, volgens mij sliep mama nog eerder dan ik.

Advertenties