Tags

, , ,

View Suus op Cuba in a larger map

We gingen met de auto, opa was ook mee. Die zat bij mij achterin. Toen gingen we naar Schiphol. Heel veel mensen, wat was het daar druk. Opa was weer naar huis, met de auto van papa. We moesten met een vliegtuig. In onze tuin had papa wel eens naar de lucht gewezen, maar ik zag nooit een vliegtuig. Een vogel wel soms. Is een vliegtuig hetzelfde als een vogel?

We stapten in en kregen drie stoelen. Dat was leuk, ik had een eigen stoel. Tussen papa en mama in. Daarna moest ik ineens bij mama op schoot zitten, alleen toen ze me ook nog eens vast zette met een gordel, was ik niet blij. Het vliegtuig ging bewegen en het leek wel of we naar boven gingen.

Heel eventjes heb ik toen geslapen, maar er was veel te veel te ontdekken. Rondlopen door het vliegtuig, wat veel mensen zitten er in zo’n vliegtuig. Ik mocht in de keuken kijken, waar die mevrouwen waren met die mooie pakjes aan. Daar kon je mooi rondjes lopen! En je kon er ook rozijntjes krijgen.

Papa had ineens een kleine televisie bij zich. Kon ik kabouter Plop kijken, die vind ik lief. Sesamstraat, ook leuk. Daarna heb ik heel vaak van voor naar achter gelopen. En weer terug. En nog een keer. Overal even kijken. Ik heb nog met Linsey gespeeld, die had een mooie pop. We gingen samen op een lege stoel klimmen en dan deden we de gordel dicht. En weer open. En weer dicht. En weer open. Heel vaak.

Toen moest ik weer bij mama op schoot. Dat was niet erg, kon ik even lekker tegen haar aan liggen, ik was best wel moe geworden. Op het andere vliegveld was het heel erg warm, maar ook daar kon je mooi rondlopen. Toen papa en mama alle koffers en tassen hadden, was mijn karretje weg. Papa heeft toen met een mevrouw gepraat, maar daar begreep ik niets van. Die mevrouw had toen mijn karretje gevonden

We gingen daarna met de bus naar het hotel. Ik mocht bij mama op schoot. We stopten heel vaak onderweg. Bij een hotel was er muziek. Een mevrouw kwam de bus in en nam me mee, toen hebben we samen gedanst. Papa en mama bleven in de bus zitten, maar dansen is toch veel leuker.

Het was een lange dag, maar wel mooi. In het hotel had ik een eigen bedje om in te slapen. Het was geloof ik heel erg laat, ik ben ook maar meteen gaan slapen. Papa en mama geloof ik ook.

Advertenties