Tags

,

Te snel geraden, de voorgaande prijsvragen. Deze was misschien weer iets té moeilijk. Maar daarom niet minder leuk. De gokjes waren vermakelijk, het bedenken van hints ook. Uiteindelijk was Bas de eerste die het stukje Teeuwen goed luisterde en het woord vond. De hint Hans Teeuwen was overigens al eerder gegeven, maar ik geef toe, ’s mans repertoire is te groot om dan meteen op dit woord te komen.

Het woord ‘irritant’, in het kopje over Ayaan Hirsi Ali, stond wel meer dan een week links naast de prijsvraag. Misschien was een cryptische omschrijving beter geweest. Ik ga broeden op de volgende ronde, maar eerst natuurlijk de stand. Bijgaande afbeelding staat ondertussen boven aan de bladzijde, Pantelic is weer verdwenen.

Bas verdient een halve virtuele veer, zo veel hints kunnen nooit hetzelfde resultaat opleveren als een direct goed antwoord. Maar in het klassement sta je vanaf nu wel! Daarin ondertussen al 11 namen, blijf kijken, binnenkort (of iets later) een nieuwe ronde. Bedankt aan Peter en Zuster Klivia die mij aan nieuwe regels hebben geholpen voor de quiz, maar voorlopig bestaat de jury uit slechts 1 persoon. Ondergetekende.

Stand na zeventien prijsvragen:

Esther 2,5 virtuele veer
Peter 1,5 virtuele veer
Vincent 1,5 virtuele veer
Bas 1 virtuele veer
Darch 1 virtuele veer
Dinand 1 virtuele veer
Harmen 1 virtuele veer
Massi 1 virtuele veer
Aschwin 0,5 virtuele veer
Bas de Jong 0,5 virtuele veer
Bert 0,1 virtuele veer