Tags

, , ,

Een maandje geleden gebeurde er iets vreemds. Ik ging een nachtje logeren bij opa en oma. Dat is op zich niet zo vreemd, dat heb ik wel eens eerder gedaan. Alleen de volgende dag kwamen papa en mama mij niet ophalen. Vond ik niet heel erg hoor, want bij opa en oma mag ik veel meer dan thuis, ze verwennen me altijd heel erg.

Nu kan ik nog niet zo goed tellen, maar volgens mij heb ik heel veel nachtjes daar geslapen. Op een keer zaten we televisie te kijken met z’n allen, toen kwam er iemand langs die over de sneeuw aan het glijden was. “Kijk Suus”, zeiden ze, “dat doen papa en mama ook”. Nou, ik geloofde er niets van, want ik heb de hele tijd naar de televisie gekeken, maar ik zag papa en mama helemaal niet.

Na een paar nachtjes gingen we weg, ik dacht dat ik eindelijk naar huis mocht, brachten ze me naar de andere opa en oma. Dat was vreemd. Waar waren papa en mama gebleven? Gelukkig is het bij de andere opa en oma ook heel gezellig en zorgen ze goed voor me. Dat was ook wel nodig, want ik werd een beetje ziek. Ook daar heb ik heel veel nachtjes geslapen.

En toen gingen we naar ons eigen huisje. Maar daar was niemand, het huis was helemaal leeg. Even later kwamen papa en mama thuis, ik was heel blij ze weer te zien, ze waren zo lang weg geweest. Ze hadden ook hele bruine gezichten, net als Jeroen en Lotte die er ook waren. Ik weet niet waar Sam was, die was er niet bij, maar ik vond het heel gezellig. Ik liep van papa naar mama en weer terug, kreeg heel veel knuffels en kusjes.

Al dat logeren was best leuk en alle opa’s en oma’s waren ook heel lief, maar ik was blij dat ik weer in mijn eigen huisje was met papa en mama er bij.

Advertenties