Tags

,

Soms gaat er van alles mis. Te weinig tijd om een stukje te schrijven, ook al spoken er meerdere in je hoofd. Google maps dat niet meewerkt, terwijl ik met mijn oude logboek klaar zat om daar mee verder te gaan. 9 boeken in de vensterbank, maar net een Engelstalig boek aan de beurt om een recensie te schrijven, dus niet voor dit web-log.

Een mac die prima doet, maar voor mij soms nog net even onwennig is. Vooral vervelend dat Access ineens niet meer in mijn office pakket zit. Leuker, maar zeker ook tijdrovender is iTunes. Ik ben te perfectionistisch. In plaats van gewoon muziek in de achtergrond te draaien (ik had de random/shuffle knop pas na weken gevonden), wil ik nu ook alle Mp3’s (op dit moment 2891) fatsoenlijk organiseren en categoriseren. Dus moeten alle titels, alle artiesten, maar ook de genres en als het even kan de titel van het album er in staan. Dan pas ben ik tevreden en ga ik twee dozijn Cd-roms met mp3’s die nu nog in de kast liggen te wachten toevoegen. Zal wel weer een langdurig project worden gok ik.

Dus vandaag geen nieuws van mij. Geen stukje om te lezen. Het is niet anders. Gelukkig is het web groot. Kijk bijvoorbeeld eens op Failblog, daar staan elke dag enkele nieuwe foto’s en/of filmpjes. Zitten soms echt grappige tussen. Soms ook niet.

Advertenties