Tags

, , , , , ,

In de Tweede Kamer vandaag stelde de PVV vragen aan Minister Cramer van Milieu over de miljoenen schoenen die elke vrijdag buiten diverse moskee’s staan. PVV-kamerlid Brinkman legt uit: “Al die zweetvoeten lopen hun moskee binnen, maar die stinkende schoenen blijven buiten staan en vervuilen het milieu met hun giftige dampen. Zoals bij iedereen bekend is eten moslims veel knoflook en voedsel dat sterk gekruid is, dat zweten ze dus allemaal uit.

Als je op vrijdag in de buurt van een moskee komt, dan is de stank soms niet te harden. We vragen van boeren dat ze de mest rechtstreeks in de grond stoppen, maar zodra je vrijheid van godsdienst noemt, mag je een hele buurt in de stank zitten. De PVV heeft vele klachten ontvangen van buurtbewoners die op vrijdag ramen en deuren hermetisch moeten sluiten. Het is niet te verteren dat hardwerkende Nederlanders elke week een dag lijden onder de gevolgen van de immer voortschrijdende islamisering van Nederland.

Daarnaast zou de PVV graag zien dat er gedegen wetenschappelijk onderzoek gedaan wordt naar het effect van al die miljoenen zweetschoenen op het milieu. Zou de opwarming van de aarde op deze manier misschien sneller gaan? Zou een schone auto, waar gewoon wegenbelasting voor wordt betaald, niet beter voor het milieu zijn dan een stapel stinkende schoenen. Het wordt tijd dat de minister optreedt.”

Bij de El Tawheed Moskee werd vandaag om een reactie gevraagd, maar niemand van de gelovigen wilde naar buiten komen. Zouden ze zelf de stank ook willen ontlopen?