Tags

, ,

De hele dag gebeurde er van alles. Vooral veel lawaai, buiten knalde het alsof het oorlog was. ’s Middags ben ik even naar opa en oma geweest, dat is altijd gezellig. Alleen stond mijn bedje er niet meer. Dus toen ik mijn middagslaapje moest doen, ging oma met mij in het grote bed liggen. Dat was even wennen, maar ik heb toch lekker geslapen.

’s Avonds was papa alleen thuis, toen opa mij terugbracht. Hij was druk aan het koken. Daar kon ik mooi van profiteren. Er stonden allemaal chocolaatjes op tafel. Ik had er al twee op toen papa het doorhad. Hij pakte ze weer allemaal af, terwijl ik juist een handvol chocolaatjes had gepakt voor later. En ik had maar een klein beetje geknoeid op mijn shirt, flauw toch?

Al snel kwamen oom John en Linde. Maar Linde moest meteen naar bed. Gelukkig vond zij dat ook niet leuk en moest ze flink huilen. Toen heeft oom John haar weer uit bed gehaald en konden we samen spelen. Buiten knalde het niet alleen, ook zag ik allerlei lichtjes in de lucht. Vreemde dag hoor, maar ik heb niet geklaagd, het was allang bedtijd geweest en volgens mij had papa dat helemaal niet door.

Het werd zelfs druk even later. Sam, Liz, Tosca en Björn kwamen op bezoek, allemaal met Jeroen mee. Dat was gezellig. Spelen met allemaal kindjes. Toen mama thuiskwam was het heel druk, nog veel meer papa’s en mama’s waren meegekomen. En dat niet alleen: ze waren erg vrolijk allemaal, leuk toch?

Uiteindelijk heeft mama mij toch naar bed gebracht, het was al tien uur geweest. En ik was nog helemaal niet moe. Al sliep ik wel snel toen ik eenmaal in mijn eigen bedje lag. De volgende ochtend was iedereen weer verdwenen. Ben toch wel benieuwd waarom iedereen er nu was die dag en waar al die knallen vandaan kwamen.