Tags

, ,

Bijna negen jaar geleden begon ik te bloggen, LiveJournal was de plek waar ik mijn eerste schreden op bloggebied zette. Deze site bestond nog niet, slechts een paar inwoners van California wisten wat ze moesten met een LJ en ik, ik probeerde maar wat.

Na een aantal jaren had ik mijn draai te pakken. Toen ik toch ook in mijn eigen taal mijn schrijfsels kwijt wilde raken, kwam ik op deze site. Maar mijn LiveJournal opgeven ging me te ver. Met dank aan mijn digitale camera plaatste ik daar wat minder vaak tekst, wat vaker slechts een foto.

Ik begon met een serie die ik On my way to work noemde. En ik hield me daaraan. Alleen foto’s die ik op weg naar mijn werk maakte, konden in deze serie terecht komen. Ik lette veel beter op, probeerde anders te kijken naar de omgeving waar ik elke dag reed en maakte foto’s van ongebruikelijke, maar veel vaker nog, van de meest normale dingen.

Deze week zag ik een bordje op de hoek van een weiland. Ik reed te hard en had geen camera bij me. De dag erna reed ik rustiger. Vanochtend maakte ik de foto. En eigenlijk past die minder goed in die serie en meer hier op het web-log. Ware het niet dat ik hier 124 afleveringen achter loop. Dus eigenlijk heeft dat ook weer geen nut. Maar ik vond de foto toch te mooi om hem u te onthouden. Dus bij deze: Pino leeft!

Photobucket