Tags

, ,

De laatste tijd heb ik ontdekt dat die dingen aan het eind van mijn armen mij in de toekomst wel eens veel plezier kunnen geven. Tot nu toe zaten ze daar maar, al had ik geen idee wat er mee te doen. Papa en mama of een ander familielid stopten wel eens een pink of vinger in mijn handje, dat hield ik wel vast, maar het lijkt er op dat er veel meer mogelijk is.

Als je een flesje krijgt bijvoorbeeld, kun je de fles aan de zijkant wegduwen als je niet meer wil. Of wanneer ik weer eens in de box wordt gelegd (het lijkt er wel op dat papa en mama mij even kwijt willen op zo’n moment), dan hangen er boven me allerlei interessante dingen. Een beertje dat draait, een balletje dat lawaai maakt, een balletje dat je kunt vastpakken, zodat het andere balletje ineens naar boven gaat. Fascinerend.

Ook is het leuk om het doekje te pakken waarmee ze mijn gezicht willen schoonvegen of dat ze als slabbetje gebruiken als ik een fles leegdrink. Dan willen ze dat doekje pakken, maar heb ik het allang vast.

Een andere mogelijkheid is om op mijn hand te sabbelen. Die speen ben ik meestal vrij snel kwijt, zou niet weten waar die blijft als ik mijn hoofd een keer heen en weer gooi. Mijn hand is er echter altijd. Kun je ook lekker op sabbelen. Mama probeert dan wel eens mijn duim in mijn mond te stoppen, maar die is nog zo klein, daar heb je niets aan. Gewoon de hele hand.

Ik voel dat er nog veel meer mogelijkheden zijn, maar die moet ik nog uitzoeken. Ik hou jullie op de hoogte.