Tags

, , ,

Ik ben nu al meer dan twee weken in hetzelfde huis, daar is het vaak erg druk, dan lig ik weer bij die op schoot, dan wil een ander mee weer vasthouden, maar als het weer rustig is blijven dezelfde twee altijd achter. Ze worden veelvuldig met papa en mama aangesproken, volgens mij wonen die hier ook. Hun bed staat in ieder geval vlak bij mijn wieg.

De meeste ochtenden gaat papa weg en blijft mama achter met mij. Dat vind ik maar goed ook, want mama heeft melk en dat vind ik heel lekker. Bij papa ben ik al op zoek gegaan naar de plek waar de melk uitkomt, maar die heb ik niet gevonden. Hij heeft nu echter wel een rode vlek in zijn nek.

Zaterdag bleven ze allebei in bed liggen. Sterker nog, ik werd tussen ze ingelegd. Ik moet zeggen, dat was best gezellig. Het maakt me ook niet veel uit, ik slaap eigenlijk overal wel waar ze me neerleggen. Maar na een tijdje werden ze wakker en begonnen ze tegen me te praten. Dat vind ik lastig, want mijn vocabulaire is nog niet zo uitgebreid. Ik kijk ze dan meestal maar aan en daar zijn ze al heel blij mee, een kinderhand is snel gevuld, heet dat geloof ik.

Daarna legden ze me op de borst waar geen melk uitkwam. Er zat wel veel haar. Ik ben maar eens op zoek gegaan met mijn handen, maar die melkuitgifte kon ik niet vinden. Daarom heb ik maar besloten de ogen weer dicht te doen. Als gezegd, ik slaap bijna overal. Het was eigenlijk wel een lekker warm plekje, alleen jammer dat mama de hele tijd probeerde foto’s te maken, die flits in de ogen is wel irritant.

’s Avond nam hij me ook nog mee in een of andere cabine waar het water uit de lucht kwam. Tot nu toe lag ik altijd heerlijk in bad en werd ik gewassen, maar hier kwam het water in stralen naar beneden. Gelukkig was het water niet koud, dus dat was ook wel lekker. Papa leek echter geen idee te hebben hoe hij mij moest vasthouden. Dan deed hij net of hij me aan bezoek presenteerde, maar dan kreeg ik water recht in mijn gezicht. Daarna was het alsof ik een boertje moest doen, maar toen zag ik bijna niets en wist ik niet waar het water vandaan kwam. Uiteindelijk had ik het water op mijn rug, dat was wel fijn. Ik hoop dat ik volgende week op zaterdag weer mee mag.