Tags

, ,

Ook ik ben geen heilig boontje. Ik rij wel eens te hard. Ik stopte deze week nog op een weg waar dat niet mocht om iemand in te laten stappen. Maar ik erger me steeds vaker aan medeweggebruikers die asociaal gedrag vertonen en daar mee wegkomen. U kent het allemaal. Slingerend rijden omdat je geen hands free hebt. Inhalen waar het echt niet kan. Parkeren waar velen er last van hebben. Tijd voor actie. De rijdende rechter begint daarmee, rapporteert over asociale weggebruikers en bedenkt een alternatieve straf. Een officiële straf zal er wel niet inzitten.

Photobucket - Video and Image Hosting

Datum: 15-06-2008
Tijd: 13.20 uur
Plaats: Autobahn 31, afslag Borken
Dader: Zwarte Audi (geloof ik) (K-MW-2609)
Situatie:
Er is ineens een file. Vreemd, want deze autobaan is altijd rustig, maar op zondagmiddag helemaal. Maar goed, in de verte is de afslag, sommige mensen gaan via de vluchtstrook al richting afslag, een ambulance rijdt tussen de twee banen door, er zal wel een ongeluk gebeurd zijn.

Inderdaad blijkt bij de afrit een ongeluk te zijn geweest. Twee auto’s, veel glas, ambulance, twee politieauto’s, het is er druk. Vandaar dus dat iedereen naar de linkerbaan moet, dus is de korte file simpel verklaarbaar. Bij de afrit als ik naar links invoeg, schiet er rechts een auto langs me heen. Maar niet om de afrit te nemen. Over de vluchtstrook haalt ze de file in en vlak voor het ongeluk (maar dan ook echt vlak er voor), schiet ze van helemaal rechts, naar helemaal links. Alsof dat normaal is. Alsof er hier niets gebeurt is.

Straf: Maandje vrijwilligerswerk op de traumahelikopter. Elke dag slachtoffers zien van autobaanongelukken, veroorzaakt door idioten zoals deze dame.

Advertenties