Tags

, , , , ,

Na de ietwat lauwe ontvangst van zijn filmpje, zijn onzichtbaarheid in de kamer en zijn chronisch gebrek aan ideëen, kwam daar ook nog ineens Trots op Rita overheen, nog een populist aan de rechterzijde van het politiek spectrum. En in de peilingen staat zij met die kruk nog hoger dan ons Geert.

Daarna trad Marijnissen af, een hoop publiciteit voor die worstendraaier uit Oss, die nooit echt iets bereikte, maar wel door velen werd gewaardeerd, het land leek haast te zijn vergeten dat er in Limburg nog een schreeuwertje rondliep, briesend over de Islam. Het volk leek meer bezig met Boulahrouz en Affelay dan met Sneijder en Kuyt. En dan bleek Van Persie ook nog een Marokkaanse vrouw te hebben. Afschaffen dat Nederlands elftal. Het politiek klimaat was niet gunstig voor politici met een zachte g en een extreem standpunt.

Gelukkig was er toen ineens Jordanië. Het land wil Wilders vervolgen. Als een godgeschenk, eindelijk is ons Geertje weer het middelpunt. Ministers vergaderen, pers draait volle toeren, een Rushdie-achtige status ligt in het verschiet. En waarom zou je ook zware, dikke boeken schrijven, een paar beelden suggestief achter elkaar plakken met WMP (kan elke boerenlul) en je bereikt dezelfde klasse. Misschien volgt er nog een fatwa

Geert haalt weer de koppen. Hij ruziet wat met Verhagen, peinst hardop over een vervolg op zijn film, noemt Jordanië een bananenrepubliek, elke scheet is weer te vinden in de media, jammer dat Sportzomer zowel Pauw en Witteman, als Knevel en Van de Brink van het scherm verdreven heeft, anders hadden vele deskundigen weer uren kunnen volpraten over de nieuwste ontwikkelingen.

Geert dankt God (of stiekem toch Allah?) op zijn blote knieën. Hij is weer in het nieuws.

 

Advertenties