Tags

, , ,

Het is toetsweek, dus wat rustiger op school. Ik zit in een lokaal na te kijken, als er wat leerlingen van een andere afdeling vragen of ze even mogen bellen. Ze zijn bezig met het organiseren van hun werkweek, dus is het prima dat ze daar even voor bellen. Voor ik het weet zit het lokaal halfvol met klasgenoten van de bellers die ook van alles moeten doen op de computers. Ik ga maar gewoon verder met het nakijkwerk en laat ze hun gang gaan.

Op een gegeven moment kijk ik opzij en zie een erg blote rug. Een van de heren tilt het shirtje van een van de jongedames op en begeeft zich met zijn handen onder haar shirt. Ze schijnt er geen probleem mee te hebben, want ze vertelt net over de beha van anderhalve euro die ze gisteren heeft gekocht. Aan het bureau ernaast wordt gewoon verder gewerkt en ook verder schijnt niemand het te zien of te willen zien, dus ik negeer het ook maar.

Toch is het een vreemde situatie. Of hij bezig is met het onderzoeken hoe een beha van anderhalve euro voelt of haar een rugmassage geeft, ik weet het niet, maar ongewild kijk ik toch iets vaker op en zie minutenlang zijn handen niet, haar rug wel. Zij werkt ondertussen wel verder op haar computer, ik neem maar aan dat hij haar niet te veel afleidt, dus ik zeg nog steeds niets.

Even later meldden ze zich bijna allemaal af en is het klaslokaal weer bijna leeg. Ik kan weer rustig nakijken.